Trädgårdsarbete

Posted on Posted in Okategoriserade

Några bilder från vårt arbete i trädgården så här i början av mars när det står och väger mellan vinter och vår. Den meteorologiska våren har redan kommit till Sjörröd och frågan är väl om vi egentligen fick någon vinter. Men det är inte så skönt ute i trädgården ännu och därför får det riktiga vårröjdet dröja någon vecka ytterligare.

På bilden ovan snyggar Malou till vår salix som växer strax utanför köksfönstret. På de undre bilderna blandar jag och Malou ut blodmjöl i jorden  rabatterna- Blodmjölet har flörhoppningsvis dels effekten att lukten skrämmer bort hjortar, rådjur, kaniner och annat otyg som vill mumsa på våra tulpaner, dels fungera som gödning. Våra vänner på Instagram tipsade oss om att pröva Trico Garden, som ska ha bra effekt mot rådjur, och det blir vår nästa åtgärd om blodmjölet inte har någon avskräckande effekt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *