Vinterförvara medelhavsväxter.

Posted on Posted in Okategoriserade

I Allers nummer 11 2019 har Per-Ola och fotografen Stefan Sandström ett reportage om vinterförvaring av medelhavsväxter som de gjorde på Växthotellet Lilla Toscana i Arrie utanför Malmö. Här har Anette Trönnberg Lundin och hennes sambo Zacharias Williamsson startat en anläggning där de tar emot och vinterförvarar frostkänsliga medelhavsväxter åt trädgårdsälskare. I det jättelika växthuset trängs olivträd med kamelior och citrusträd. Tidningen med reportaget går att köpa i affärer fram till elfte mars och förhoppningsvis kommer det sedan på Aller Medias nya digitalsajt allas.se Artikeln innehåller dessutom en del tips om hur man själv kan vinterförvara växterna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *