BlommorKöksträdgård

Mera luktärter.

Nu börjar det äntligen bli lite höjd på luktärterna som jag odlar i de två närmaste odlingslådorna. Eftersom jag inte hade möjlighet att förså i våras har de tagit lite längre tid på sig, men nu sträcker de sig två meter upp över marken. I odlingslådan bakom dem kan ni se krasse och vid växthuset står en kamelia. I år odlar jag tomater och små gurkor (djungelgurkor) i växthuset tillsammans med lite krydväxter som dill och persilja.

Glöm inte att plocka små ljuvligt doftande buketter av luktärter varje morgon. Det mår de bara bra av och gör att de kan blomma långt ut i september. Om man inte plockar blommorna bildar de fröbaljor och slutar blomma.

Härlig färg. Den här sorten heter Sweet Pea Erewhon.

One thought on “Mera luktärter.

  1. Thanks for another wonderful article. Where else may just anyone get that type of info in such an ideal way of
    writing? I’ve a presentation next week, and I am at the look for
    such information.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *