Rosor

Dagens ros 23

God morgon!

I går kom vi äntligen iväg tll gymmet igen. Det var på tiden. Det var över en månad sedan vi tränade sist. Mycket beroende på en förkylning som både jag och Malou tampats med, mycket jobb som krockat med bra träningstider, men också förstås på grund av ren bekvämlighet. Det finns, i alla fall hos mig, ett visst motstånd mot fysisk ansträngning – trots att jag upptäckt att det är bästa medicinen mot min ischias.

Till min förskräckelse märkte jag hur mycket jag tappat i tempo på löpbandet på en månads inaktivitet. Och jag som tänkt utmana min gamla kompis T på Lundaloppet nästa år…

Dagens ros är austinrosen Lady of Shallot. Det är en modern och härdig buskros som går i zon 1-4. Den är uppkallad efter en dikt av Tennysson med samma namn.

På tal om diktare så släpper världens främsta, mest eminenta och absolut bästa rockband genom alla tider, det vill säga Rolling Stones, den här dagen 1964 sin femte singel. A-sidan består av”Litte Red Rooster” och B-sidan av ”Off The Hook”. När Aerosmith 1987 spelar på Brendan Byrne Arena i Meadowlands, New Jersey, får de sällskap på scenen av Bon Jovi under låten ”I’m Down”.

Dagens namn är Kristian och Krister.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *