Okategoriserade

Dagens ros 42/Lucka 2

God morgon!

Bakom lucka två i dagens julkalender med enbart röda rosor döljer sig en Carl Philip. Det är en floribundaros som såg dagens ljus 1986 hos förädlaren Kordes. Här i Sverige klarar den sig bra upp till och med zon 4.

Jaha, måndag igen i början av december. Vad ska man säga om den här dagen. Det ska i alla fall bli soligt enligt meterologerna och då kan man passa på att gå ut i trädgården en stund. Malou håller på med juldekorationer av granris, kottar och annat kul hon hittat i skogen och jag håller på att göra vår trädgård hjortsäker så att vi får ha tulpanerna i fred till våren. I går reste jag ytterligare en sektion stängsel på baksidan mot skogen.

Den här dagen 1981 föds Britney Spears i Kentwood, Louisiana. Tre år tidigare toppar Rod Stewart singellistan i USA med ”Do Ya Think I¨m Sexy”. Den andra december 1967 släpper Rolling Stones sin sextonde singel i USA. A-sidan är ”In Another Land” som är en av de ytterst få stoneslåtar som basisten Bill Wyman skrivit. B-sidan är ”The Lantern”.

Dagens namn är Beata och Beatrice.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *