Okategoriserade

Lite juligt med egna arrangemang

Efter jobbet idag så band jag äntligen färdigt en julkrans som kanske inte blev den bästa som jag har gjort, men den fick duga. Jag har inte känt mig motiverad och har varit hängig nu i några dagar, men idag kände jag mig lite bättre och orkade att fixa lite jularrangemang.

Här har jag använt den lilla kälken som jag ropade in i somras på auktion för hela femtio kronor 🙂 Jag har även använt mig av förra årets granar och enen som jag grävde ner i trädgården för att spara även till detta årets arrangemang. Där sparade jag några hundra kronor, bra va?

Jag älskar hyacinter, både att ha inne och ute i olika arrangemang. Till den här vita hyacinten har jag bara använt plattmossa och bundit runt med silvertråd och satt lite bark och en stjärnanis till extra dekoration. Enkelt och lite juligt. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *