Rosor

Dagens ros 113

God morgon!

Inget direkt superglädjande, inget engagerande på teven i går, vädret är lika grått och trist som ett fackligt medlemsmöte och inget upprörande som har hänt. Jaha, vad ska man då skriva om en vanlig, lite tråkig, tisdagsmorgon i feburari?

Malou och jag pratade om lite olika trädgårdsmässor vi planerar att åka på nu i mars och det är ju alltid något att se fram emot. Och så pratade jag med Karl Fredrik på Eklaholm i går. Han ska ha ett eget trädgårdsprogram i TV4 som har premiär i maj. Det ska bli intressant att se.

Dagens ros är en Alberic Barbier (i alfabetisk ordning den just nu allra första rosen som presenteras i avdelningen ”Rosor” härintill). Orkar ni inte gå dit för att läsa mer om den kan jag berätta att det är en starkt doftande klätterros som går bra i zon 1-3.

När Gerge Harrison blir strandsatt på Heathrows flygplats den 11 februari 1980 i London på grund av att en  Concorde är försenad ställer Maurice Gibb upp och lånar ut sin privatjet. Exakt ett år tidigare tjänar Madonna (som då ännu inte slagit igenom som artist) 30 dollar på att ställa upp på nakenbilder för en fotograf i New York.

I USA kan man glädja sig åt att världens största och fräckaste rockband alla kategorier, det vill säga Rolling Stones, den elfte februari 1967 släpper sin nionde LP ”Between The Buttons”. Där är en av låtarna på plattan (som skiljer sig något från den europeiska utgåvan) superhiten ”Let’s Spend The Night Together”.

Dagens namn är Yngve och Inge.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *