Okategoriserade

Buketter

Det härliga med att ha mycket blommor i trägården är att man kan gå ut i stort sett varje dag och skämma bort sig själv med en vacker bukett. Jag har älskat att sätta ihop egna buketter sedan jag gick på Ingvar Strandhs blomsterskola i mitten av 00-talet och det är verkligen en fröjd att få komponera färger och former som matchar varandra. Det är bara fantasin som sätter gränserna. I dag blev det en bukett med luktärtor och en dahlia som ni kan se på bilderna. Längre ner kan ni se några andra buketter från de senaste veckorna. Ha nu en trevlig helg alla vänner och följare och var rädda om varandra 🙂

Luktärter är tacksamma eftersom man måste plocka dem varje dag för att de inte ska gå i frö. Det ger många färgglada och väldoftande buketter under en sommar.

Färdig bukett den sista juli. Jag har lagt till en dahlia ’Eveline’ och jag är nöjd med slutresultatet.

Zinnia, ringblommor, krasse och jättedaggkåpa.

Dahlior och luktärter.

Luktärter.

Krasse.

Luktärter.

Luktärter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *