KlematisPergola

Augustiryck i trädgården

I dag kan man verkligen tala om ett augustiryck i trädgården. Glöden och inspirationen från i våras var tillbaka igen. Jag och Per-Ola var tidigt i väg i morse och köpte armeringsjärn, jord, gödsel och plantor. Per-Ola fixade till det sista med pergolan där jag har planterat murgröna, klematisplantorna som vi fick av Christer Uhlin tidigare i somras och vildkaprifol. Tänk er nästa sommar när allt klänger i pergolan och blommar för fullt. Jag längtar redan.Och som om inte det vore nog ska vi senare i höst även flytta två honungsrosor dit. Det kommer att bli ett doft- och färgparadis. Som ni kan se på ”tomt projekt” har vi även anlagt en ny rabatt på framsidan och planterat ytterligare en jätteverbena i vår perennrabatt.

Det fina med murgröna är att de har vackra blad året runt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *