Trädgårdsreportage.

Per-Olas reportage från Birgitta Gunnarssons fantastiska trädgård i Färlöv utanför Kristianstad som publicerades i Hemmets Journal sommaren 2020. Här handlade det om hennes stora artrikedom av hostor och jag följde med för att hjälpa honom hålla ordning på sorterna han fotograferade.

Reportage från Prästakullens koloniområde i Varberg som publicerades i Hemmets Journal. Det här följde jag med på och tog anteckningar medan Per-Ola fotograferade. 

Reportage i Allers 2019 från Lilla Toscana utanför Arrie om hur man övervintrar medelhavsväxter. Foto av Stefan Sandström.

Per-Olas reportage om violrutan thalictrum ’Elin’  i Hemträdgården i december 2019.

Per-Olas reportage om Margareta Holmdahls fantastiska trädgård utanför Lungskile med över 300 olika sorters rosor. 

Per-Olas reportage om att odla Medelhavsväxter i Sverige. Med experten Ronnie Nordin. Stefan Lindblom fotograferade. Hemmets Journal våren 2019.

Reportage från en fantastisk rododendronträdgård i Bromölla som publicerades i Hemmets Journal i maj 2019. Stefan Sandström fotograferade.

Pelargoner, pelargoner och åter pelargoner. Ett reportage i Hemmets Journal om och med Eva och John Nielsen från Backaryd i Blekinge.

Reportage sommaren 2019 från den danska skådespelerskan Ghite Nörbys ljuvliga trädgård. Naturligtvis med rosen hon har gett namn åt.

Reportage i Allers hösten 2019 om det danska paret som delat upp sin trädgård i två lika delar för att slippa bråka med varandra.

Ett reportage med Mark Wilcox från chiligaraget vid Krapperups slott som Per-Ola gjorde hösten 2017 tillsammans med fotografen Stefan Lindblom.