Okategoriserade

Dagens ros 4/12

God morgon gott folk! Vi har en hel helg framför oss och kan man inte pyssla  i trädgården på grund av snön så kan man planera inför nästa säsong. Jag var i en fantastisk trrädgård i går som planerats med utgångspunkt för att den ska vara vacker året runt med mycktet städsegröna växter, vinterblommande buskar och perenner med vackra fröställningar. Resultatet av mitt besök kommer ni så småningom att få se i en tidning och mer information kommer även här på vår hemsida.

Degens ros ’Lemon Fizz’ för med sin solgula blommor och sommdrinksliknande namn tankarna till en helt annan årstid än den vi befinner oss i nu. Det är en ros som inte går att odla varsomhelst i Sverige, vilket ni kan läsa mer om i menyn rosor härintill.

Den fjärde december 1964 spelar Rolling Stones på Fairfield Halls i Croydon, Sussex. En av låtarna de framför är ”Talkin’ Bout You’ som skrevs av Chuck Berry 1961. Stones gjorde en cover på den och släppte den på plattan ”Out Of Our Heads” (65).

Den fjärde december 1970 får plattan ”Supersessions” som består av ett jammande med Al Kooper, Stephen Stills och Mike Bloomfield en guldskiva i USA.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *