OkategoriseradeRhododendron

Solhaga Garden

Ännu en dag med lite shopping av växter. Körde till Kristianstad för att besöka Solhaga Garden som är väldigt stort (25 000 kvm), finns en hel del växter och mycket annat med andra ord. Men Thuja Smaragd som vi ville ha många fler av hade dem dessvärre inte. Min man Per-Ola hittade en rhododendronbuske Nova Zembla som var nedsatt med halva priset. Han är helt såld när det gäller rhododendron. Jag hittade en Senecio candicans ”Angel Wings”, Hebe stor ”Green Boys”, Silveria och en mossväxt perenn Sagina subulata som jag blev förtjust i och tänker plantera i några av mina stora kopparkrukor. Imorgon hoppas vi på lite bättre väder så att vi kan vistas ute lite längre för att plantera våra nyinköpta växter. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *