Rosor

Dagens ros 27/12

God morgon! Äntligen måndag och äntligen vardag. I dag tänkte jag smygstarta jobbet igen med att skriva en artikel. Nu får man passa på att vila ut innan det är dags för nästa storhelg och nu slipper man i alla fall sill, prinskorv och köttbullar fram till påsk. Jag hör verkmästaren i magen jubla.

Dagens ros ska heta ’Pampas’ enligt skylten  som jag och Malou läste på när vi besökte Trädgårdsföreningen i Göteborg  i somras. Men jag har haft svårt att hitta information om den. Är det någon som vet något om den får ni gärna skriva några rader i kommentarsfältet.

Den 27 december spelar Rolling Stones i Town Hall i Reading. En av låtarna på spellistan är ’Pretty Thing’. Den skrevs 1955 av Willie Dixon och framfördes först av Bo Diddley. Stones har aldrig gett ut den på skiva.

Den 27 december 1969 blir albumet Led Zeppelin II decenniets sista etta på USA-listan,

2 reaktioner på ”Dagens ros 27/12

  1. Kul att höra om ”Pretty thing”. Visste jag inte. Kan man lyssna på den någonstans? Kanske finns på någon obskyr bootleg?

    1. Jag har letat, men tyvärr inte hittat något. Det kan ju vara så att de bara spelade den på någon enstaka konsert i början av karriären.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *