Okategoriserade

Dagens ros 20/11

God morgon! Dagens friskt rödrosa ros är en ’Rosy Cushion’. Det är en buskros med enkla blommor som remonterar från slutet av juni till långt ut på hösten. Växtsättet är buskigt och tätt och den blir nästan 1,5 meter hög. Rosen på bilden fotograferade jag vid ett av mina besök på Trädgårdsföreningen i Göteborg i somras.

Hur har ni det i ovädret? Ni har inte blåst bort, va? Jag var ute på en snabb inspektionsrunda i trädgården nu på morgonen och det verkar vid en första anblick ha gått bra. Inga nya skador på  växthuset, Tur det eftersom jag i går köpte plastglas som jag tillfälligt ska laga  skadorna vi fick häromnatten med.

Den 20 januari 2006 spelar Rolling Stones på Madison Square Garden i New York. En av låtarna de spelar den här kvällen är Temptations gamla hit ”Aint Too Proud To Beg” från 1966 som skrevs av Whitfield och Holland jr. Rolling Stones har aldrig gett ut låten på skiva, men den var ett stående inslag på konserterna under ”A Bigger Bang Tour”. Den finns på nätet om man vill lyssna på hur den låter med dem.  

Den 20 januari 1965 spelar The Byrds in Bob Dylans ”Hey Mr Tambourine Man” i Columbia Studios i Hollywood. Den blir en jättehit för gruppen.

Kan inte heller undanhålla er att allas vår  Ozzy Osbourne under en konsert den 20 januari 1982 biter huvudet av en fladdermus som ett fan kastar upp på scenen i tron att det är en leksaksfladdermus i gummi. Men det är som sagt äkta vara och Ozzy tvingas efter smakbiten tillbringa några dygn på sjukhus i Iowa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *