Okategoriserade

Dahlior 1

Efter mycket pyssel, bekymmer och kamp mot mördarsniglar kan jag äntligen njuta av blommande dahlior i trädgården. En del av knölarna som vi övervintrade från tidigare år klarade sig tyvärr inte och sedan gav sig mördarsniglarna på plantorna när vi satte ut dem i rabatten i början av juni. De verkade speciellt förtjusta i ’Cafe Au Lait’ som vi därför inte verkar få i år. Men, men, så är livet som trädgårdsägare. Man får njuta av det som kommer. Ovan ser ni den fina sorten ’Labyrinth’ som jag planterat i en odlingslåda (just för att försöka skydda den mot mördarsniglarna).

’Labyrinth Two Tone’ är en av sorterna som klarade övervintringen i garaget.

’Cornel Bronze’ är ny för i år.

Liksom ’Mystery Day’.

’Sweet Nathalie’ är verkligen en praktfull dahlia.

’Wizard of Oz’ är en fin ersättare för ’Stolze von Berlin’ som tyvärr inte verkar ha klarat vintern.

’White Aster’.

’Edinburgh’.

’Glory of Hemsteede’ är en annan sort som vi övervintrat i garaget.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *