Okategoriserade

Dagens blomma 120

God morgon! Höstvädd är en blomvillig perenn som är en riktig fjärilsmagnet och är bra på att  locka till sig bin, fjärilar och andra pollinerare. Den självsår sig lätt. Vi har höstvädd i flera rabatter. Den trivs på solig plats i väldränerad jord och blir cirka 70 centimeter hög.

Sista dagen i februari för det här året och meteorologerna lovar fint och soligt väder. Det kanske man ska fira med att ta lite halvledigt från jobbet och gå ut i trädgården och leta vårtecken. Där finns det dessutom en hel del jobb man kan sätta tänderna i om det ska bli fint senare i vår, som att fortsätta såga upp och flisa grenarna från dubbeleken.

Den 28 februari 1971 kommer Neil Young till England och ger en konsert i Royal Albert Hall. Kanske inte ett stoppa-pressarna-läge, men ändå en kul anekdot ur rockmusikens historia.

Den engelska singellistan toppas den här februariveckan för 52 år sedan av ”My Sweet Lord” med George Harrison. I USA ligger  Osmonds etta med ”One Bad Apple”.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *