Rosor

Dagens ros 30

God morgon! Trädgården ligger insvept i ett par decimeter tjock snötäcke och det känns lite oskånskt just nu. Jag får väl starta kampanjen #skånskvinter.nu 

Dagens ros är tehybriden ’Volcano’ som blommar med lätt doftande rödorange blommor. Eftersom den inte blir så hög passar den bra att odla i kruka, vilket kanske är klokt att göra här i Sverige så att det är lätt att vinterförvara den. Bilden tog jag i England i somras.

Den 30 november 1969, en knapp vecka före den ödesdigra gratiskonserten i Altamont, uppträder Rolling Stones på Festival i West Palm Beach, Florida.

Den 30 november 1977 framträder David Bowie i tv där han sjunger duett med Bing Crosby. De framför låten ”The Little Drummer Boy”. Inslaget spelades in i september sanma år, strax före Bing Crosbys död.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *