Köksträdgård

Wisky och penseer

En whiskytunna från Jem&Fix och lite penseer och en pepparmynta från Törnqvist handelsträdgård blir en riktigt fin liten blomsterprydnad precis utanför vår farstu. Penseerna ska senare bytas ut mot ruccola och lite andra salladsplantor så att jag har nära till dem när jag mixar ihop en god sommarsallad. För bästa resultat har jag därför använt yrkesodlarjord. Den är lite dyrare, men ska vara värd pengarna enligt vad jag har hört. 

Under arbetet nynnade Per-Ola på en den gamla hårdrockslåten ”Whisky In The Jar” som han påstår att  Thin Lizzy var först med. Själv föredrar jag Metallicas version av låten 🙂

Penseerna (viola) omringar en pepparmynta (mentha piperita) i whiskytunnan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *