Rosor

Första rosorna

De första rosorna har börjat blomma i vår trädgård och jag tänkte efterhand som de slår ut lägga ut lite bilder på dem här under ”Senaste nytt”. Allra först i år var en ’Nevada’  som växer i en av rosenbågarna mellan huset och gäststugan. Som god tvåa kom ’Stanwell Perpetual’  som ni kan se på bilden härovan. Det är rikligt med knoppar på den taggiga busken och när alla slår ut kommer det att bli ett fantastiskt blomsterhav. För att inte tala om väldoften som den här rosen sprider. Nedan vår vildros som växer vid gäststugan och knoppar på ett par andra favoriter. F0rtsättning följer 🙂

Vår vildros blommar bara en gång per sommar så då gäller det att passa på att njuta av den.

Vår ’Lenoardo da Vinci’ nere vid vägen är på gång.

Först i år. En ’Nevada’ som växer i en av våra rosenbågar.

Det ser ut att bli många blommor på vår persikoros ’For Your Eyes Only’ i år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *