Okategoriserade

Trädgårdsmässan i Malmö

Nu känns det verkligen som våren är på väg – trots att det är bortåt tio minusgrader på nätterna och snökaos i Skåne. Men nu skriver vi ändå första mars och i dag var jag och Per-Ola på Villa- och Trädgårdsmässan i Malmö. Där får man verkligen vårkänslor när man går runt och tittar på alla lökar och växter som finns till försäljning. Jag fyndade några krukor i metall som passar bra i  växthuset och både jag och Per-Ola hittade en massa spännande lökar vi vill peta ner i jorden om drygt en månad. Det blev tulpaner, iris, ranunkel, fackellilja, kungslilja, tigerlilja och blommande ormbunke. Vi tog mycket bilder och förhoppningsvis kan vi redan i morgon ha en speicalavdelning om trädgårdsmässan här på hemsidan.

Lite av våra fynd på trädgårdsmässan. Nu längtar man till att varma vindar smälter bort snön och isen så att man äntligen kan börja påta i jorden och plantera lökarna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *