Okategoriserade

Dagens blomma 24

God morgon! Dagens blomma är klematis ’Pink Fantasy” som tillhör den sena storblommiga gruppen. Den blommar med cirka elva centimeter stora ljusrosa blommor under juli-september. Det är en ny klematis i vår trädgård som vi skaffade i början av sommaren och planterade i spalje’n vid spabadet. Blir 2-2.5 meter hög. Zon 1-4.

Tittar på Fotbolls VM fast man inte borde göra det. Bara tanken på att det går i en fundamentalistisk diktatur är avskräckande. Men vad kan man vänta när avdankade fotbollsspelare som egentligen aldrig kunna annat än sparka på en boll och lättmutade politiker från korrupta länder sitter i Fifa.

Den 24 november 1972 börjar tv-kanalen ABC sända serien ”In Concert” med producenten Dan Kirschner. I det första programmet får tittarna se Chuck Berry, Alice Cooper, Poco, Blood, Sweat & Tears och Allman Brothers Band.

Nämnda Chuck Berry toppar den här novemberveckan för 50 år sedan Englandslistan med ”My Ding-A-Ling”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *