Okategoriserade

Dagens blomma 26

God morgon gott folk! I dag är det syrenen som vi hyllar som dagens blomma här på sidan. Denna underbara väldoftande buske som man förknippar med försommaren och fågelsång. Vi har några olika sorter i vår trädgård som blommar i lite olika nyanser. På bilden ovan ser ni en ’Beauty of Moscow’. kanske inte direkt ett politiskt gångbart namn just nu, men det kan ju inte syrenen hjälpa och man kan ju inte heller sluta läsa Dostojevskij eller sluta lyssna på Tjajkovski enbart på grund av Putin och ett gäng verklighetsfrånvända, vodkaindränkta ryssar.

Den 26 november 1968 står supertrion Cream, bestående av Eric Clapton, Jack Bruce och Ginger Baker, på en scen tillsammans för allra sista gången. Det sker i Albert Hall, London, och konserten filmas.

Den här novemberveckan för 54 år sedan får Beatles ”Hey Jude” slutligen ge plats på den amerikanska singellistans förstaplats åt Diana Ross & The Supremes ”Love Child”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *