Okategoriserade

Dagens blomma 111

God morgon! Man blir alltid lika glad i juni  varje år när vallmon börjar blomma i trädgården. Vi har ett litet bestånd vid den gamla jordkällaren som kommer år efter år utan att vi egentligen behöver anstränga oss. Det finns flera sorters vallmo, men den klarröda är nog den jag gillar mest.

Stormen har bedarrat och de mindre skador den orsakade har reparerats. Nu skiner solen och det ser nästan vårlikt ut utanför fönstren. Jag och Malou tänkte inviga kompostkvarnen i dag. Om den inte bullrar för mycket och stör grannarna kan det vara en lämplig sysselsättning en söndag.

Den 19 februari 1967 ger Chuck Berry och Del Shannon, som båda är på Europaturne’, en gemensam konsert på Saville Theatre.

Det blev lite fel i går i sviterna efter stormen 🙂 Det var den här februariveckan 1967 som Petula Clark låg etta på Englandslistan med ”This Is My Song, och Buckinghams toppade motsvarande lista med ”Kind Of A Drag”.

Den här februariveckan 1968, som gårdagens inlägg handlade om toppades av Manfred Mann med ”Mighty Quinn” respektive Paul Mariat med ”Love Is Blue”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *