Okategoriserade

Dagens blomma 115

God morgon. Dagens blomma är perennen blodtopp – en fin liten blomma som Malou tycker blir ett fint inslag i rabatter och att ha i buketter. Den vill ha ett soligt läge, men får samtidigt inte torka ut. Bra att ha i bakre delen av rabatter eftersom den blir runt 60 centimeter hög.

Jag hörde att priserna på mat och kläder stiger mer i Sverige än i våra nordiska grannländer. Det är därför inflationen ligger kvar på en orimligt hög nivå. Är det på grund av att de där f-annade bodknoddarna höjer priserna orimligt mycket? De utgör ta mig tusan en samhällsfiende i så fall. Varför ska inte de dra åt svångremmen när alla vi andra måste göra det. Jag uppmanar alla att leta extrapriser och hålla koll på sina lokala handlare. 

Den 23 februari 1974 får man se ett utdrag ur  Mike Oldfields ”Tubular Bells” på Billboards singellista. Samma stycke användes i filmen ”Exorsisten”.

Den här februariveckan för 49 år sedan ligger Suzy Quatro etta på engelska topplistan med ”Devil Grate Drive”. I USA ligger Barbra Streisand etta med ”The Way We Were”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *