Okategoriserade

Dagens blomma 116

God morgon! Fingerborgsblomma är en ståtlig tvåårig växt som sprider sig lätt i trädgården. Den blommar med klockliknande blommor på långa spiror. Men man ska vara försiktig eftersom den är mycket giftig.

 På tal om inflationen och omotiverade prishöjningar. Jag skulle vilja se en journalistisk granskning av de största handlarnas privatekonomi.  Kampanjjournalistik som Aftonbladet var så bra på när jag jobbade där på 90-talet och 00-talet. Det skulle kanske ha en återhållande effekt på prisutvecklingen. Men tyvärr ser man sällan den typen av journalistik längre eftersom det kräver ganska stora resurser  och tar tid. 

Den 24 februari 1971 spelar Beach Boys i ett utsålt Carnegie Hall i New York. Bandet får mycket bra kritik i pressen och innebär en renässans för medlemmarna som under året ger ut Lp:n ”Surfs Up”. Titelspåret var egentligen inspelat för det aldrig utgivna albumet ”Smile” 1967.

Englandslistan toppas den här februariveckan för 52 år sedan av Geroge Harrison med ”My Sweet Lord”. I USA ligger Osmonds överst på singellistan med ”One Bad Apple”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *