Okategoriserade

Dagens blomma 135

God morgon! Förra året försådde Malou några nejlikor för att ha som snitt, men det är inget som vi kommer att satsa på i år. Men eftersom trädgårdsnejlikan är flerårig kanske den dyker upp i rabatterna i år också. Över hela världen räknar man med att det finns 300 sorters nejlikor.

I dag ska jag göra en intervju med en intressant expert på hur man med enkla medel kan hålla nere matbudgeten. Det blir ett intressant reportage som ligger helt rätt i tiden. Det kommer att publiceras inom den närmaste tiden i en tidning nära dig. Jag räknar kallt med att få några tips jag själv har användning för när det gäller att lura bodknoddarna på några kronor.

Den 15:e mars 1975 splittrar Marc Bolan i princip T Rex när han sparkar sin partner Mickey Finn som han spelat med i 15 år. Gruppnamnet dyker dock upp igen senare. Samma dag får de tyska instrumentalrockarna Krafwerk en hit med Autobahn.

Den här marsveckan för 48 år sedan toppar Telly Savalas (han från Kojak ni vet) englandslistan med ”If”. I USA ligger Doobie Brothers etta med ”Black Water”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *