Okategoriserade

Dagens blomma 138

God morgon! Klematisen ’Maria Sklowska Curie’ tillhör den tidiga storblommiga gruppen och blommar under juni-juli. Vi köpte vårt exemplar sent på säsongen och planterade i benveden ner mot gatan. Förhoppningsvis kommer vi att få njuta av den ordentligt i år. Den trivs fint i zon 1-3 och vill ha ett ganska soligt läge.

Jaha, nu skyller förträdarna för livsmedelskedjorna, alltså toppbodknoddarna, de skenande matpriserna på att leverantörsleden har höjt sina priser. Må så vara, men då är det väl upp till inköparna att pressa priserna och förhandla stenhårt med leverantörerna i stället för att välja den enkla vägen och vältra över kostnaderna på fattiga pensionärer, barnfamiljer och andra konsumenter som inte har något val om de vill äta sig mätta.

Den 18 mars 1973 ger Paul McCartneys Wings en gratiskonsert till förmån för Release, en organisation som arbetar med hjälp åt narkotikamissbrukare. Det sker på Hard Rock Cafe’ i London.

Singellistan i Storbritannien toppas den här veckan av Slade med ”Cum On Feel The Noize”. I USA ligger Roberta Black etta med ”Killing Me Softly With His Song”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *