Okategoriserade

Dagens blomma 137

God morgon! Sommarastern ’King Size Apricot’ odlade vi för första gången förra sommaren. Malou tycker den är fin som snittblomma och det är verkligen en häftig aster.

Jag läste i går att att ICA-handlarna känner sig utsatta och till och med hotade av sina kunder nu när matpriserna skenar. Halleda då! Det är ju naturligtvis synd om dem, men jag tänker mer på alla de med små ekonomiska marginaler som inte har råd att köpa det de behöver, som en grupp ensamstående mammor jag träffade på diakonin för ett par veckor sedan som fick hjälp med matkassar av kyrkan. Men hot och våld är absolut inte rätt väg för att påverka matpriserna och det tar jag bestämt avstånd från. Pennans makt är betydligt större.

Den 17 mars 1968 är Bee Gees med i Ed Sullivan Show i amerikansk tv. De sjunger sina hits ”To Love Somebody” och ”Words”. Ni har väl förresten sett dem utmärkta dokumentären om Bee Gees som finns på SVT Play?

Den här marsveckan ligger Esther & Abu Ofarim etta på englandslistan med ”Cinderellla Rockefella”. I USA toppas singellistan av Otis Redding med ”(Sittin’ On) The Dock Of The Bay”.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *