Rosor

Dagens ros 19

God morgon!

Med sina gulrosa blommor är tehybriden ’Inspiration’ verkligen en fröjd för ögat. Den sprider en behaglig parfymliknande doft. Fotograferad i Trädgårdsföreningen i Göteborg.

Det verkar tack och lov inte ha varit så kallt i natt. I går morse tog det en bra stund att skrapa bilrutorna och så här i början av säsongen har jag inte börjat räkna med sådant otyg i min tidskalkyl. Följden blev att jag kom tio minuter för sent till reportaget i går. De som känner mig vet att sådant gör mig ursinnig

På dagen för exakt 22 år sedan, alltså den 19 januari 2001, släpper Mick Jagger soloplattan ”Godess In The Doorway”. Den når femte plats på topplistan i Sverige.

Den 19 november 1990 tvingas Milli Vanilli återlämna sin grammyutmärkelse sedan det visat sig det inte är de som sjunger på sina skivor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *