Rosor

Dagens ros 20

God morgon! Dagens ros ’Prince Charles’ blommar under juni-juli med sammetslika karminröda till mörkt purpurröda blommor. Doften är stark. Den blir 1,3 meter hög och lika bred. Zon 1-4.

På tal om Prince Charles såg Malou och jag fjärde delen av The Crown i går. Det sägs att alla vet vad de gjorde den dagen prinsessan Diana dog. Jag vet det i alla fall. Jag vankade irriterat runt och undrade varför Aftonbladet, som jag då var riksredaktör i Malmö för, inte fanns i affärerna. När jag senare fick veta att mina kollegor i Stockholm hållit inne upplagan till de visste exakt vad som hänt tyckte jag det var rätt beslut istället för att som Expressen komma ut med en halvkväden historia förstasidan om att Diana var svårt skadad i en bilolycka. Kanske inte ur en kommersiell synvinkel, men definitivt ur en journalistisk.

Den 20 november 1963 går Rolling Stones singel *Little Red Rooster” in på förstaplatsen på brittiska topplistan och petar ner Supremes ”Baby Love”.

På dagen ett år senare kollapsar Keith Richards mitt under tv-programmet ”Ready Steady Go” efter att han varit vaken fem dygn i sträck.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *