Rosor

Dagens ros 21

God morgon! Dagens ros titulerar man ’Souvenir du dr Jamain’. Ja, ja, men en vacker ros är det i alla fall. Det är en gammaldags ros med mörkröda blommor som sprider en stark och behaglig doft. Läs mer om den under länken ”Rosor”

Den 21 november 1990 gifter Mick Jagger sig med Jerry Hall vid en ceremoni på Bali. Backar man bandet ytterligare 25 år till den 21 november 1965 så uppträder han på eftermiddagen den 21 november med Rolling Stones på Will Roger Stadium i Fort Worth, Texas. Senare samma kväll spelar Stones på Memorial Auditorium i Dallas. Det var ett hektiskt spelschema för grabbarna 1965.

Den 21 november 1982 gifter Joni Mitchell sig med sin basist Larry Klein vid en ceremoni hemma hos hennes manager Elliot Roberts i Malibu, Kalifornien.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *