Rosor

Dagens ros 149

God morgon! I går började jag kupa av rosorna och tog bort granriset som skyddat mot den starka vårsolen. De ser ut att ha klarat vintern bra och kommer säkert att blomma fint i år också. På en del, som austinrosen ’The Poets Wife’ hade det börjat spricka upp små gröna knoppar.

Dagens ros har vi dock inte i trädgården. Det är den väldoftande tehybriden ’Rachel’ som får stora rosa blommor som skiftar i olika nyanser av orange. Den är remonterande och lämplig att odla i kruka som man sedan vinterförvarar inomhus.

Efter två lyckade konserter på Tivoli i Köpenhamn den 28 mars 1965 ger sig medlemmarna i Rolling Stones ut på stan för att roa sig. De besöker nattklubbarna Montmartre, La Canuna och Le Carousel. På en av dem blir Mick Jagger och Keith Richards inte insläppta eftersom de saknar slips.

Den 28 mars 1982 grips David Crosby misstänkt för narkotika- och vapeninnehav.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *