Okategoriserade

Dagens ros 67

Hej på er!

Lite sen i dag, men det har sin förklaring. Jag har nämligen varit i Västsverige på ett reportage och gav mig av tidigt från Sjörröd. Då var det inte riktigt läge att skriva något inspirerat och lägga ut en bild på dagens ros. Det var tur att jag hade god tid på mig och inte behövde stressa. Nu när julen är över har kylan kommit här i södra Sverige. Först var jag tvungen att skrapa bilrutorna (det var minst två veckor sedan senast) och sedan fick jag köra lugnt. Det var blixthalka och utanför Halmstad hade flera bilar krockat.

Men bättre sent än aldrig. Här kommer dagens ros som är en Angela och den fotograferade jag på Fredriksdal i somras. Det är en remonterande rabattros som blommar i klasar hela sommaren. Går bra i odlingzon 1-4.

Julen 1988 var ingen bra helg för Madonna. Den 27 december det året anmäler hon sin make skådespelaren Sean Penn för övergrepp. Han ska även ha bundit fast henne vid en stol!!! enligt hennes polisanmälan.

Det är då trevligare att kunna berätta att de helt oemotståndliga Rolling Stones den här dagen för 56 år sedan spelade på Club Noreik i Tottenhamn, London.

Dagens namn är Johannes och Johan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *