Rosor

Dagens ros 146

God morgon!

Vällommen till sidan med företrädesvis goda nyheter. Här ägnar vi oss åt blommor, odling och trädgårdstips och ibland lite kul musikkuriosa från de senaste 6-7 decennierna. Det kan behövas i tider som dessa.

Dagens ros som lyser upp vår tillvaro är austinrosen Heritage. Det är en remonterande ros med medelstora blommor som doftar starkt av honung och nejlika. Den blir cirka 1,2 meter hög. Odlingszon 1-3.

Den sextonde mars 1971 får Simon & Garfunkel inte mindre än sex Grammys för ”Bridge Over Troubled Water”: Men när det är dags att ta emot utmärkelserna har duon redan splittats. De fem oemotståndliga grabbarna i Rolling Stones spelar detta datum 1965 på Granada Theatre i Greenfield, Middlesix.

Dagens namn är Herbert och Gilbert, 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *