Okategoriserade

Septemberblommor2

Här kommer ytterligare lite bilder från trädgården i september. Passande är det precis mitt i månaden i dag och många av våra blommor bara fortsätter och fortsätter skänka glädje. I dag har det dessutom varit rena indansommaren här med bortåt 25 grader varmt och mycket fjärilar, bin och humlor i rabatterna.

På bilden ovan är det en amiralsfjäril som slagit sig ner i en jätteverbena. De som följer mig och Per-Ola på instagram har kanske sett att vi har skaffat ett par kattungar. De låg nere i rabatten och spanade intresserat på fjärilarna (dock tack och lov utan att fånga någon).

Det ser nästan ut som om biet har photoshoppats in i bilden på dahlian ’Eveline’. Men så var det inte. Per-Ola tog bilden i förmiddags,

Dahlian ’Smokey’.

Okänd dahlia som jag frösådde i våras.

Det här ser också ut som en dahlia, men det är faktiskt en zinnia ’Pinwheel’.

Flocknävan ’White Ness” som vi planterade i nya perennrabatten för ett par veckor sedan blommar. Kul!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *