Okategoriserade

Dagens ros 23

God morgon! Dagens ros heter Kalmar. Den här färgstarka rosen går i färgerna aprikos, persika och koppar. Det är ytterligare en i den danske rosförädlaren Poulsens slottsrosserie. Doften beskrivs som medelstark. Kanske inget som kommer in i vår trädgård eftersom den är lite kinkik. Bara härdig upp i zon 3.

Annars är det inget kul att rapportera en sådan här måndagsmorgon. Helgen kom och gick utan att vi fick mycket uträttat i trädgården. När vi hade klätt på oss varma kläder och förberett oss för att åtminstone försöka gå en runda i skogen möttes vi av värsta hagelskuren.

Den 23 maj 1978 (årsdagen + ett halvår enligt den nya tillbakablicksmetod som tillämpas i år) inledde Bruce Springsteen sin 118 spelningar långa turne’ ”Edge of Town Tour). Han gör det i Buffalo, New York.

Världens ypperligaste, mest fenomenala, fantastiska och helt enkelt bästa band alla tider, det vill säga Rolling Stones, spelar den 23 maj 1964 för en entusiastisk publik på teatern i Leicester.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *