Rosor

Dagens ros 70

God morgon alla solstrålar. I dag är det en vardagsmåndag mitt mellan helgdagarna. Vad kan då vara lämpligare att pigga upp sig med än den härligt gula austinrosen The Poets Wife? Vi skaffade den förra sommaren och den blommade redan första säsongen några gånger med sina smörgula blommor. Lyser som en sol i rabatten.

På tal om solen kan man hoppas att vi får se den i dag. Det känns som det verkligen skulle behövas. Men enligt väderprognoserna ska det vara grått, grått, grått, men åtminstone milt, upp mot 5-8 plusgrader.

Vad har då hänt i musikvärlden den 30 december. Jo, 1999 fick tidigare Beatlesgitarristen George Harrison ett oväntat besök. En man trängde sig i hans hus i Oxfordshire och knivhögg honom i bröstet. Lyckligtvis undkom han med lindriga skador. Världens bästa rockband alla kategorier, de fantastiska Rolling Stones, hade den här dagen 1963 en spelning på Ken Colyer Club i London.

Dagens namn är Abel och Set.  

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *